Wednesday, 3 December 2014

Posted by Nur Hidayah Mohd Radzi at 07:54

.:WHO AM I.... MORE BOUT ME??::.

Actually, arineh saya nak crita lebih kepada apa yg sy buat skarang.. n it is more specific.. :P

First of all now i am officially an Advocates & Solicitorss.. wuhuuuuu.. takut tak takut x? mesti tak kan.. :)  anyone yang really know me mesti gelak je bila tawu sy neh so called a "LAWYERS"... since my college time lagi sedara n even org yg bru kenal atau jumpa sy kat tepi jalan ke suma akan cakap. "ermmm...r u a teacher?" (mungkin mak ayah pendidik so anak pun gaya camtu la kan)... n sebenarnya yes! my first choice dulu mmg nk jd cikgu pun.. tapi nak dikatakan rezeki jodoh ajal maut suma di tangan Allah, sy terlepas application tuk jd cikgu.. tgh2 frust my uncle said to me. "why not jd lawyers cam paksu?"... n sy yg tgh frust masa tu redha n men apply jee laa PENGAJIAN UNDANG UNDANG... T_T  belanja gambar sket.. tadaaa..

kawan masa degree.. muda mudi g kan masa neh..hiiii.. tp my kulit kusam sket kan..n nani je hilang.. where r u nani?? <3


kawan masa LLB lak.. masa neh zaman black & white da.. but we r still cute kan? :D


haaaaa.. neh dah gradd lak.. my family.. neh pun adik bongsu ilang.. masa tu dia nk exam.. gigih tul adik sorg neh kan.. 
andddd... yayyy!! officicially an advocates & solicitors.. neh da comel sket daa..



So.. here am i.. so sesapa ada masalah atau nk beli rumah ke sewa umah kee jual rumah ke n macam2 lagi laa bley laa jumpa lawyer cinonet neh.. hiiiii..

Ok..pullstop setakat my life yang skrng neg black & white n actually i really love what I'm doing right now (semntra bujang kan..keja je laa) ^_^


N HERE IS THE NEXT ONE.....


me also SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR.. ^_^














dan kenapa saya pilih shaklee sebagai part time job saya.. haaaa tggu nanti kayh sy ceritaa.. just tgk dulu my business kad yang comel neh eh.. credit to #Rekaneka DesignPrinting# yang tlg sy buat kad yg comel n flyers yg cntik.. weeeee~


HIDAYAH <3

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Dear Yaya © Blogger Template